Mansory G500 4×4²

0
381

Nemačka tjunerska kuća Mansory preradila je Mercedes G 4×4² na upečatljiv način i određenim modifikacijama još više povećala privlačnost ovog modela.

Aktuelni 4×4² u Nemačkoj košta oko 226000 EUR, a za sada nema informacija o ceni tjuniranog automobila.

16mansory g4x41

 

Mansory je ugradio novi karbonski poklopac motora, karbonske okvire prednjih svetala sa LED lampama, potom karbonske blatobrane, krov i spojler. Od ovog materijala napravljene su i ručke na vratima, još neki elementi eksterijera i pokrivači zadnjih svetala.

16mansory g4x42

U kabini, Mansory je dodatno obradio kvalitetna kožna sedišta i dodao šavove koji su usaglašeni sa bojom karoserije. Na centralnoj konzoli i panelima vrata opet nailazimo na karbon, a ovog materijala ima čak i na sportskom upravljaču i ručnoj kočnici. Jedini elementi koji nisu menjani su Mercedesov COMAND kontroler i ručica menjača.

16mansory g4x43

U motor je ugrađen komplet Powerbox, koji, u kombinaciji sa sportskim izduvnim sistemom, povećava snagu na 485KS i 710Nm (65KS i 110Nm više od serijskog modela). Mansory nije objavio podatke o potrošnji goriva i emisijama gasova, verovatno zato što te informacije nisu prioritetne za kupce ovakvih automobila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here