Priznanja AMSS i grada Užica za Vesniće i EKO Racing

0
1221

Eko Racing i Mikica Vesnić su imali sjajnu takmičarsku godinu ove sezone. Nakon brojnih priznanja koje je ASK EKO Racing Team Vesnić ove godine osvojio u Evropi i druge titule šampiona CEZ-a za Milovana Mikicu Vesnića počast za uspešno predstavljanje u inostranstvu timu su odali i Auto Moto Savez Srbije i lokalna samouprava grada Užica.

U petak, 25. decembra, na svečanosti Sportskog saveza grada Užica koje je održano u Narodnom pozorištu u Užicu, ekipa ASK EKO Racing Teama Vesnić ponela je zvanje najboljeg sportskog kolektiva grada za 2015.

Nagrada ima utoliko veću simboliku ako se uzme u obzir da porodica Vesnić ove godine slavi jedinstven jubilej – 40 godina bavljenja automobilizmom. Toliko godina je Užice neraskidivo vezano uz prezime Vesnić, a Milun i Mikica kao dve uspešne generacije sportista proneli su sa ponosom ime svoga grada širom bivše Jugoslavije i Evrope. U ime tima priznjanje je primio Milun Vesnić.

Nekoliko dana ranije u Zrenjaninu održana je i dodela priznanja najboljima u domaćem auto-sportu. Tom prilikom Milovan Mikica Vesnić je primio posebnu nagradu od Auto Moto Saveza Srbije za doprinos razvoju auto-sporta uz još jedno obećanje da će AMSS, čije boje Vesnić i mnogi drugi automobilisti brane u Evropi, smoći snage da dodatno stane iza njih i pomogne im u godinama koje dolaze.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here