20% popusta za Ford dodatnu opremu

0
1734
NAS SPONZOR

Grand Motors vlasnicima vozila marke Ford nudi dodatnu opremu sa 20% nižom cenom, a posebno je zanimljiva ponuda zimske opreme koja će sigurno olakšati vožnju u narednim mesecima.

 

Na novogodišnjem popustu su dodatni transportni sistemi: krovni nosači, poprečni krovni nosači, nosači za skije i bicikle, krovni boksovi i kuke za vuču; aluminijumski naplaci (“felne“), poklopci točkova („ratkapne“) i sigurnosne matice točka; oprema za zaštitu unutrašnjosti vozila – patosnice u kabini, patosnice u prtljažniku; zavesice na blatobranima; usmerivači vazduha na bočnim prozorima,…

Vlasnicima Fordovih automobila se nudi mogućnost da po sniženim cenama ulepšaju svoje mezimce – opremom za stilsko oblikovanje kao što su dodatni usmerivači vazduha („spojleri“) na branicima, obloge pragova, alu obloge pedala, kožne obloge za ručice menjača, lajsne na pragovima sa oznakom modela.

Po povoljnim cenama, u ponudi su i kompleti „zimskih“ točkova. Vlasnicima vozila sa fabrički ugrađenim aluminijumskim naplacima se preporučuju kompleti koji obuhvataju zimske pneumatike („gume“), čelične naplatke („felne“), poklopce točkova i matice. Onima koji na svojim Fordovima već imaju čelične naplatke nudi se mogućnost kupovine zimskih pneumatika na još jednom setu čeličnih „felni“.

Izvor: Grand Motors/Ford

Prethodni tekstOpel predstavio gradski model Karl
Sledeći tekstNovi Toyota aktivni bezbedonosni sistemi
Večni entuzijasta.