Pavlović šampion Lamborgini Super Trofeo kupa

0
795

Tandem Edoardo Piskopo (Edoardo Piscopo) i Miloš Pavlović su ovogodišnji šampioni Lamboghini Blancpain Super Trofeo svetskog kupa voženog u Maleziji, na stazi Sepang. Piskopo i Pavlović su osvojili i evropski kup tako da je za srpsko italijanski tim ovo bila perfektna sezona.

Lamborghini Super Trofeo kup se istovremeno vozi u Severnoj Americi, Aziji i Evropi, dok je svetsko finale dupla trka na kojoj učestvuju vozači iz svih kupova gde se boduju samo rezultati na toj trci, što nikako ne umanjuje važnost s obzirom da se na te dve trke okupljaju najbolje posade iz sva tri Lambo kupa.

Bonaldi Motorsport posada #3 Pavlović/Piskopo je na Sepangu odvezla odlično na obe trke na Sepangu, pobedivši na prvoj, dok su drugu trku završili kao drugoplasirani što je bilo više nego dovoljno da osvoje šampionsku titulu u PRO kategoriji takmičnja. Kako se ova trka bodovala i za evropski Super Trofeo kup, odličnim vožnjama na Sepangu Pavlović i Piskopo su osvojili i evropski Super Trofeo kup prestigavši Jorena Mula, koji je do poslednje trke šampionata bio vodeći u generalnom plasmanu.

Šampioni Svetskog Super Trofeo kupa su na dodeli pehara dobili i Blancpain L-EVOLUTION Chronographe Flyback “Super Trofeo”, Caliber F185 satove.

Naredna sezona Super Trofeo kupa će biti vrlo zanimljiva zato što će u takmičenju pored Gallardo modela sada biti korišćen i Huracan LP620-2.

Nadamo se da će Pavlović i naredne sezone biti uspešan kao i ove, a možda i da se pojavi u nekom endurans šampionatu kao što je Blancpain.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here