2015 Land Rover Discovery

0
439

Land Rover je osvežio model Discovery opcijama personalizacije i novim nivoima opreme u okviru revizije linije za 2015. godinu. Novosti obuhvataju nove stilske opcije i dodatnu tehnologiju u kabini, a cene osveženog modela kreću se od 41.595 funti.

14landrover discovery1

SE trim je dobio više standardne opreme, uključujući tempomat, prednje maglenke, automatske prednja svetla i brisače, automatsko zatamnjivanje retrovizora, kao i osvetljenje ispod vrata. Srednji paket opreme je XS i donosi ksenonska i LED svetla, a najviši paketi su HSE i HSE Luxury, koji donose veće aluminijumske naplatke od 20 inča.

Kupci mogu da biraju nove opcije za boju karoserije (Aruba, Kaikora Stone i Montalcino Red) i dodatke od lakiranog drveta i kožom presvučeni upravljač.

14landrover discovery2

Land Rover sada nudi unapređeno povezivanje uređaja u automobilu preko novih InControl aplikacija. Kada ih preuzmu na svoje pametne telefone, korisnici će moći da odaberu određene aplikacije kompatibilne za upotrebu u automobilu, koje sarađuju sa ugrađenim infozabavnim sistemom.

Pored satelitske navigacije, medijskih sadržaja, internetskog radija, servisa za lociranje, kontakata, nova rešenja omogućavaju i pristup kontaktima i muzici sa telefona.

Novi Land Rover Discovery već se može naručiti, a prve isporuke uslediće na jesen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here