Dodatni testovi u Slovačkoj za Borkovića

0
923
NAS SPONZOR

Nakon završenog trkačkog vikenda u Slovačkoj na kojem je prva trka prekinuta, a druga otkazana zbog loših vremenskih uslova, Borković je produžio boravak u Bratislavi zbog dvodnevnih testova.

 

Testiranja na stazi Slovakiaring su pored Dušana Borkovića i Huga Valentea prisustvovali i svi vozači Lade i All-Inkl.com Munnich tima. Borković je već pri prvim krugovima uspeo da poboljša vreme i do kraja dana je na starim gumama imao bolje vreme nego na kvalifikacijama proteklog vikenda.

“Na današnjem testu sam u drugom sektoru koji mi je zadavao najviše problema za vikend i zbog kojeg sam najviše i ostao na testiranju, bio za jednu desetinku brži od vremena koje su postavili najbrži vozači prošlog vikenda. Medjutim, nije ni vreme toliko bitno, koliko to da se automobil unapredio za jedan veliki korak. Sada ga mnogo bolje osećam i neizmerno sam zahvalan mom NIS Petrol by Campos Racing timu. Iako je ovo samo jedan test i gotovo sam siguran i jedini do kraja godine zbog nedostatka budžeta, meni je mnogo značio.”

Prethodni tekstDTM: Pobednik kišnog ruleta na Ošerslebenu – Kristian Fietoris
Sledeći tekstHonda CR-V 2.0 4×4 – 24.900€
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here