Verano Motors: Peugeot dani senzacija

0
1175
13peugeot_dani_senzacija.jpg

U susret Novoj Godini, kompanija „Verano Motors“ je pripremila neverovatnu akciju „Peugeot DANI SENZACIJA“ sa popustima na vozila sa lagera koja su dostupna po najpovoljnijim uslovima do sada. Verano Motors je svim svojim vernim i potencijalnim kupcima omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po senzacionalnoj ceni od 9.590 eura!

Od svih modela u u ponudi izdvajamo Peugeot 301 ACCESS 1.2E sa bogatim paketom opreme koji uključuje: ABS, ESP, centralnu bravu, elektronske podizače prednjih stakala, putni računar, vazdušne jastuke za vozača i suvozača i bočne vazdušne jastuke po odličnoj ceni od 9.590 eura i Peugeot 208 ACCESS 1.0E sa još boljom opremom u koju spadaju klima, ABS, ESP, radio cd, mp3, tempomat, centralna brava, elektronski podizači prednjih stakala, vazdušni jastuci za vozača i suvozača kao i bočni i zavesasti vazdušni jastuci, uz garanciju od čak 4 godine, za samo 9.590 eura.

Iako je prošla sezona skutera, one koji na vreme planiraju kupovinu, bilo da su sami ljubitelji dvotočkaša ili bi jednog „lava“ poklonili dragoj osobi, obradovaće informacija da je u okviru ove akcije, skuter Peugeot Vclick, moderan i štedljiv model za vožnju po gradu, dostupan za samo 899 eura.

Iz „Verano Motors-a“ pozivaju sve zainteresovane da iskoriste „Peugeot DANE SENZACIJA“ i obezbede svoj omiljeni Peugeot model po odličnim uslovima sve do 31.12. tekuće godine ili isteka zaliha, uz isporuku odmah.

Za više detalja o iznosu popusta svih ostalih modela koji su na akciji, posetite www.peugeot.rs ili pozovite Verano Motors putem telefona 011/3094 500.

 

Izvor: Verano Motors PR

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here