EICMA: Piaggio MP3 Yourban LT 300 ie

0
1521
Image

 

Piaggio je na EICMA sajmu predstavio LT varijantu MP3 Yourban skutera sa tri točka koja se može voziti sa B kategorijom.


Kompaktni i lagani skuter sa tri točka se nudi i u LT varijanti, tako da ga je moguće voziti i bez A kategorije. Yourban LT se ističe visokim kvalitetom završne obrade, kvalitetnim materijalima i bezbednom vožnjom što bi trebalo da bude odgovor na ono što traže mladi i uspešni ljudi kojima je potreban brz i udoban transport kroz gradske gužve.

Image

 

5 godina nakon što je predstavljen MP3 LT, prvi skuter koji je moguće voziti sa B kategorijom, u ponudi sa sada nalazi i mladalačkija varijanta MP3 Yourban LT.

Prednje međuosovinsko rastojanje je prošireno na 465mm, dodato je LED svetlo za parkiranje u zadnju svetlosnu grupu, a tu je i nožna kočnica koja aktivira prednje i zadnje kočnice. Ovime su zadovoljeni zahtevi da se Yourban svrsta kao vozilo i time nije potrebna A kategorija za njegovu vožnju.

Image

 

LED dnevna svetla, blatobrani u boji skutera, aluminijumski detalji i dvobojna šema čine Yourban savršenim izborom za svakog vozača koji želi da se u stilu transportuje. No, Yourban nije samo elegantan već je i praktičan, udoban i tehnološki napredan.

Sedište sa dva nivoa integriše naslon za suvozača, a istovremeno ima i sigurnosnu funkciju kada se suvozač penje ili silazi sa skutera. Prtjažnik može da prihvati dve džet kacige ili kacigu i torbu sa računarom. LCD displej na komandnoj tabli nudi sve potrebne informacije vozaču, ukljućujući i to da li je aktivirana parkirna kočnica.

Image

 

Za pogon je zadužen sada već vrlo dobro poznati vodeno hlađeni četvorotakti jednocilindraš zapremine 278ccm koji proizvodi 16,7kW i 24Nm.

Yourban LT će se isporučivati u tri kombinacije boje: Nero Cosmo, Rosso Ibis i Bianco Perla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here