Čačanska WRR Team posada šampion Srbije u reliju za 2013

0
1524
Image

 

Odluka o šampionskoj tituli u reliju u Srbiji za sezonu 2013 je donešena u Hrvatskoj, gde je vožen poslednji reli koji se boduje za domaći šampionat. Ovo je četvrta uzastopna šampionska titula ove posade.

Čačanska reli (Vladica Rabrenović/Radmil Radivojević) posada je i ove godine nastupala u Renault Clio N3 klase sa kojim su ove godine osvojili četvortu šampionsku titulu u generalnom plasmanu i petu uzastopnu u N3 klasi.

Image

Image 

Nakon sedam brzinskih ispita u ukupne dužine 119 kilometara kao prvoplasirani kroz cilj prolaze Vladica Rabrenović i Radmil Radivojević za volanom Renault Clia. Rabrenović je svoj trijumf najavio pobedom na prvom brzinskom ispitu koji je vožen u centru Poreča ali put do cilja nije bio ni malo lak: "Veoma naporan reli sa dugim i veoma zahtevnim brzinskim ispitima. Imali smo i dosta problema sa automobilom, kvar na motoru, probušene pneumatike ali je moja ekipa mehaničara uspela da automobil osposobi da stignemo, ne samo do cilja prvog dana koji se bodovao za Šampionat Srbije, već da uspešno privedemo kraju kompletan reli. Žao mi je što je naš glavni konkurent iz Srbije izleteo i odustao ali smo uživali u borbi sa posadama iz Hrvatske, Slovenije i cele Evrope."

Image

 

Posada WRR Rally Teama jedina je od devet srpskih koje su ovog vikenda vozili u Hrvatskoj stigla do cilja drugog dana i zajedno sa najboljim vozačima Evrope proslavila novi uspeh.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here