Mercedes Star Experience – CLA u glavnoj ulozi

0
2827
Image

 

Star Experience je sada već prepoznatljiva akcija Mercedes Benza na globalnom nivou, a tokom proteklog vikenda ovaj karavan je bio u Srbiji, a sve sa ciljem promocije novog modela – CLA. Ovogodišnji konvoj nosi naziv „Divlje lepotice” (Wild Beauties).

 

Image
 
Image
 

Karavan „Wild Beauties” je krenuo iz Štutgarta 1. maja, a prethodne stanice su bile Mađarska i Slovenija. Prijatelji i mušterije Mercedes Benz Srbija su od 25. do 27. maja imali priliku da uživaju u veoma uzbudljivim vožnjama novih modela iz široke ponude Mercedesa.

Image

Image

Kao i do sada, instruktori Mercedes Benz Experience programa i vozačke akademije, dok su im potrebnu asistenciju pružali instruktori Navak trening centra. Na čelu mercedesove grupe instruktora je i dalje Majkl Tum, koji je svima koji su imali priliku da učestvuju na nekom Star Experience dešavanju sigurno ostao u sećanju kao veliki profesionalac i veoma komunikativan promoter Mercedes marke.

13mercedes_starexperience5.jpg

Image Image
Foto: Mercedes Srbija

Centralna tačka ovogodišnjeg konvoja je Mercedes CLA, koji i pored toga što je bio okružen daleko skupljim modelima iz Mercedes ponude, mahom onih sa oznakom AMG, bio izuzetno atraktivna pojava koju je većina učesnika žarko želela da isproba.

Program se sastojao od nekoliko vožnji: Off Road, On Road, Safety Test i Dream Test.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here