Kijin šef IT „zvezda u usponu”

0
493
daniel_mueller_medium.jpg

Daniel Müller, šef informacionih tehnologija (IT) u Kia Motors Europe je po mišljenju Automotive News Europe, jednog od vodećih evropskih automobilskih medija, proglašen za jednu od 18 „zvezda u usponu" evropskog automobilskog sektora.

 

 

Luca Ciferri, urednik Automotive News Europe, prilikom proglašenja nagrađenih rekao je: „Vrlo smo impresionirani novim zvezdama u usponu. Verujemo da će svako od njih u nadolazećim godinama imati velik uticaj na svoju kompaniju i celu branšu."

 

Kijina zvezda u usponu, Daniel Müller to je propratio rečima: „Počašćen sam izborom za Zvezdu u usponu 2013. i ta nagrada je priznanje Kijine evropske IT strategije. Svi u našem timu mnogo radimo kako bismo postigli pravi balans između inovacija i toga da svi naši IT korisnici ostanu u kontaktu sa postojećom tehnologijom. To nas ispunjava ponosom da smo uprkos brzom rastu brenda sposobni dostizati napredak."

 

Četrdesetjednogodišnji Daniel Müller je 2011. godine postao šef IT odeljenja u Kijinoj evropskoj podružnici nakon što je dugi niz godina radio u rodnoj Nemačkoj i brojnim azijskim državama. To je inače, Müllerova prva nagrada.

 

Da bi se kvalifikovao za naziv zvezde u usponu kandidat mora biti na vodećem položaju, odskakati izvršenim promenama, stimulisati inovacije i donositi hrabre odluke i naravno, imati evropsko poreklo. Kandidati moraju imati najmanje 10 godina radnog iskustva, govoriti više jezika i biti mlađi od 45 godina. Pobednike biraju stariji urednici Automotive News Europe i Automotive News uz nekoliko nekadašnjih pobednika izbora.

 

Ove godine je žiri Zvezde u usponu birao sa spiska 12 kategorija iz cele automobilske industrije: postprodaja i servis, inženjering, izrada, dizajn, marketing, prodaja, ljudski resursi, informacione tehnologije, finansije, kupovina, komunikacije i generalni menadžment.

 

Izvor: Kia Auto Marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here