PočetnaTekstoviAuto-Moto IzveštajiOpel predstavio Mokka kompakt SUV

Opel predstavio Mokka kompakt SUV

-

Kompanija Opel je na stazi Ada Huja organizovala test vožnje svojih aktuelnih modela. Predstavnici medija, vozači i ljubitelji ovog brenda imali su priliku da testiraju neke od Opelovih modela na ovom događaju koji je poneo naziv – nacionalna klasa.  

 

U test vožnjama Opelovih automobila, koje su organizovane na profesionalnoj karting stazi, na Adi Huji, pravo učestvovanja su imali svi koji su ispunili Opelov vaučer za vreme promocija u tržnom centru „“Ušće““, kao i specijalizovani automobilski novinari. Na raspolaganju su bili modeli iz Opelove aktuelne flote, poput nove Astre, Merive, Zafire, Insignije Sports Tourer i Astre GTC, a vozači su imali i posebnu priliku da premijerno isprobaju potpuno novu Astru limzinu, kao i Opelov novi SUV, Mokku.

 

13opelnk4.jpg

 

Dosta pažnje prisutnih je izmamlia upravo Opel Mokka, kao i nova Astra limuzina. Mi smo iskoristili priliku da se bliže upoznamo sa ova dva modela, a posebno interesatan je SUV model Mokka. Ta klasa automobila je sve popularnija kako u Evropi i svetu, tako i kod nas, pa ne treba da čudi odluka Opela da pored modela Antara na tržište plasira i manji SUV. Pored ovog modela interesantna je bila i Astra limuzina, koja kompletira liniju Astra modela (pored hečbek, kupe i karavnske varijante).

 

13opelnk2.jpg

 

Posebno interesovanje je vladalo za izuzetno atraktivnu Astru GTC, čiji ste test imali prilike da pročitate ovde. A upravo ovaj model je bio "oružje" takmičara u VIP Challenge serijalu, koji je podrazumevao takmilenje poznatih ličnosti u vožnji po stazi Ada Huja. U pauzi između dve grupe vozača, naš automobilista Andrej Kulundžić je iskoristio priliku da brend ambasadoru opela, Momčilu Bajagiću -Bajagi, demonstrira mogućnosti GTC Astre na karting stazi.

 

13opelnk3.jpg

 

U fenomenalnoj atmosferi, uz dobru muziku i posluženje, vozači, prijatelji i ljubitelji Opela, proveli su nedeljno popodne na jedan poseban i drugačiji način, a ova kompanija će i u budućnosti nastaviti da sjajnim akcijama i pogodnostima nagrađuje svoje verne i potencijalne vozače. Nova iznenađenja, popusti i premijere očekuju se već u toku sledeće nedelje, na Beogradskom salonu automobila, stoga je ovo bio pravi uvod i najava za sve one koji planiraju da posete ovogodišnji Salon da obavezno svrate i do Opelovog štanda u Hali 4 i saznaju više o novim fantastičnim ponudama. 

 

 

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -