Opelov novi kabriolet: Cascada

0
833
opel_cascada_2.jpg
NAS SPONZOR

Novi Opelov kabriolet se zove Cascada, izvedeno od španske reči koja znači vodopad, ime se tradicionalno završava na "a", tipično za Opel. On takođe donosi dinamičnu eleganciju, lepotu i svežinu za pravo uživanje u vožnji na otvorenom.

Mišićava, izvajana, nova Opel Cascada, sa svojim predivno izbalansiranim proporcijama i izduženom siluetom, može se pohvaliti modernom pojavom punom stila. Njen kvalitetan platneni krov naglašava finese i eleganciju automobila. Namenjen je korisnicima sa prefinjenim ukusom i visokim očekivanjima. To su osobe koje vole da spuste krov i da se prepuste uživanju na otvorenom.

 

Sa svojim elegantnim izgledom i dužinom od 4.70 metara, novi Opelov otvoreni model je konkurentan u segmentu kabrioleta srednje veličine. U tom smislu Cascada je više povezana sa prestižnim i klasičnim Opelovim kabrioletima iz pedesetih i šezdesetih godina, kao što su Kapitän i Rekord, nego sa kompaktnim kabriolet modelima iz protekle dve decenije.

 

opel_cascada_1.jpg

 

Brojne premijum funkcije i tehnologije naglašavaju visok standard izrade koji nova Opel Cascada poseduje. Na dodir dugmeta, kvalitetan platneni krov se otvara brzo i glatko čak i dok se automobil kreće brzinom do 50 km/h.

 

Cascada je već treći novi model koji je Opel predstavio ove godine, nakon Mokke i ADAMA: to je dokaz da brend i dalje razvija svoj portfolio proizvoda. Opel sa sub-kompaktnim SUV modelom (Sports Utility Vehicle), modernim, malim, gradskim automobilom i elegantnim kabrioletom srednje veličine ulazi u tri nova segmenta vozila u roku od samo nekoliko meseci.

 

Nova Opel Cascada će biti puštena u prodaju početkom 2013. godine. Nasuprot rasprostranjenim spekulacijama, neće biti prikazana na pariskom Salonu automobila, "Mondial de l“Automobile". U Parizu će novi Opel ADAM imati svoju svetsku premijeru.

 

Izvor: Opel Srbija marketing

 

Prethodni tekst2013 Ford Fiesta sa novim licem
Sledeći tekstNIS Petrol lansirao nov potrošački sajt