VIDEO: AC Schnitzer BMW Serija 6 Grand Coupe

0
1192
12schnitzerbmw_grandcoupe0.jpg

Nemačka tjunerska kuća AC Schnitzer predstavila je paket unapređenja za novi BMW Serije 6 Grand Coupe, koji donosi povećanje snage motora, jače kočnice, vizuelne izmene i promene na izduvnom sistemu.

 

Prepravke su rezultovale povećanjem snage standardnih modela 640i i 640d na po 360KS sa 320KS, odnosno 313KS. Schnitzer je dodao svoje opruge i aluminijumske naplatke prečnika od 19 do 21 inča koji mogu biti jednobojni ili u kombinaciji srebrne i crne boje. Na njih su postavljeni pneumatici dimenzija 255/30 napred i 295/25 nazad.

{YouTubeVideo id=BYRVZGfXiIk?hd=1,2}

Osmoklipne kočione čeljusti osiguravaju veliku zaustavnu snagu, a vizuelne izmene na karoseriji (prednji spojler, hromirana prednja maska, redizajn zadnjeg odbojnika sa zaštitom sa donje strane) i zvuk iz hromiranih dvostrukih Sports Trim cevi izduva stavljaju do znanja da ovde nije reč o običnom BMW Grand Coupeu.

12schnitzerbmw_grandcoupe1.jpg
 

Tjunerska kuća ukazuje na "moćnu dinamiku i ekskluzivnu eleganciju u savršenom obliku ovog kupea sa četvoro vrata" i zaključuje da su inženjeri AC Schnitzera težnjom ka perfekciji "pokazali da čak i dobre stvari mogu da se dodatno poboljšaju".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here