Tandem snova na Ušću – Opel Ampera i Bajaga

0
659
opel_i_bajaga.jpg

Beograd – Još jedna u nizu akcija kojom će Opel obeležiti svoj jubilej održaće se u subotu 16. juna, od 18 do 20h, na Opelovom štandu ispred Shopping Centra Ušće. Posetioci štanda moći će po prvi put da vide Opel Amperu „Evropski automobil godine 2012", a promociji će prisustvovati i Momčilo Bajagić Bajaga, pop-rok zvezda i brend ambasador Opela.

 

Sve zaljubljenike u brend Opel i dobru muziku na promociji očekuju sjajna iznenađenja. Svaki posetilac koji bude učestvovao u Opel kvizu, biće jedan od 100 potencijalnih dobitnika zanimljivih nagrada. U pitanju je potpisana knjiga „Vodič kroz snove" i CD „Daljina, dim i prašina"  jednog od najpoznatijih i najcenjenijih domaćih pop-rok muzičara, Momčila Bajagića Bajage.

 

Knjiga „Vodič kroz snove" sadrži oko sedamdeset pesama poznate pop-rok grupe „Bajaga i instruktori", koje su obeležile prošle tri decenije, od albuma „Pozitivna geografija" do sada. Knjiga predstavlja svojevrsni vodič kroz nostalgiju, zbirku koja pokreće snažne emocije koje zapravo nikada ne nestaju.

 

Posetioci štanda imaće prilike da se i lično uvere u zaista impresivne karakteristike modela Opel Ampere. Opel Ampera predstavlja potpuno novu kategoriju vožnje na električni pogon i prvi je serijski automobil te vrste. Električno vozilo sa povećanim dometom (E-REV) razlikuje se od hibrida ili hibrida na punjenje po tome što točkove vozila uvek pokreće električna pogonska jedinica. Opel Ampera ne mora da koristi gorivo pri vožnji u okviru dometa baterije od 60 km.

 

Opel ove godine slavi 150 godina svog postojanja s toga u narednom periodu možemo da očekujemo još iznenađenja iz ove legendarne auto kuće.

 

 

Izvor: Opel Srbija marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here