SYM E-Symmetry, električni skuter sa Tajvana

0
3258
esym_00.jpg

Za razliku od većine velikih proizvođača koji za sada u ponudi električnih skutera imaju samo koncepte tajvanski SYM je odlučio da parira velikoj Hondi i da skoro istovremeno sa japanskim gigantom u Evorpi krene sa prodajom svog električnog pulena.

esym_01.jpg

SYM se pri dizajniranju E-Symmetry-ja nije odlučio za ekstravagandne i nepraktične dizajne kakve uobičajno imaju koncepti električnih skutera već se odlučio za klasičan dizajn. Na prvi pogled E-Symmetry se ne razlikuje previše od benzinskih pandana pa se tako dok stoji jedino izdvaja po digitalnoj instrument tabli na kojoj je upečatljiv nedostatak pokazivača za gorivo ali gde se po davanju kontakta pojavljuje brzinomer kao i stanje napunjenosti baterije. Pomoću nje se takođe mogu i odabrati tri moda korišćenja od kojihpre svega zavisi raspoloživa snaga, Eko mod maksimalno čuva bateriju i preporučuje za korišćenje na ravnom terenu; Normal kako što mu ime kaže omogućava normlanu vožnju dok Power mod izvlači iz motora poslednje atome snage.

 
esym_03.jpg

E-Symmetry koristi litijum jonske baterijezahvaljujući koje uz malu težinu omogućavaju veliku brzinu punjenja pa su tako do 80% kapaciteta dopunjena kroz sat vremena dok se za potpunu napunjenost treba čekati tri sata. Motor koje one pokreću se nalazi na glavčini zadnjeg točka i sa svojih 2200W omogućava E-Symmetry-ju da postigne 50 km/h uz autonomiju od oko 60km.

esym_02.jpg

Model E-Symmetry će se na tržištu pojaviti krajem Aprila i početkom maja tačno pre predstavljanja Hondinog električnog skutera EV-neo kome će najpre pariati većom autonomijom 60km naspram 20km i cenom koja će iznosti oko 3500.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here