Porsche SCG i KK Crvena Zvezda postali partneri

0
2192
potpisivanje_ugovora_izmedju_kk_crvena_zvezda_i_seata_0011.jpg

 

Kompanija Porsche SCG potpisala je ugovor o saradnji sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda i tako ušla u red prijatelja jednog od naših najuspešnijih košarkaških klubova.

 

 

potpisivanje_ugovora_izmedju_kk_crvena_zvezda_i_seata_0027.jpg

 

Ovim povodom kompanija SEAT Srbija, koja je u sklopu Porsche grupe, ustupila je košarkaškom klubu na korišćenje vozila marke SEAT, Altea XL 1.6 TDI style, Ibiza 1.2 reference i Exeo 2.0 TDI style.

 

potpisivanje_ugovora_izmedju_kk_crvena_zvezda_i_seata_0029.jpg

 

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda, brendom sa kojim nas spajaju zajedničke vrednosti, tradicija, kvalitet i sportski duh. Sada, naša dva crveno bela brenda, zajedno će nizati nove pobede! Verujemo da je recept za uspeh upravo borbenost i istrajnost koji smo prepoznali u košarkaškom klubu Crvena zvezda i ovim i mladim momcima, koji su spremni dosta toga da daju srpskoj košarci!", rekao je Manolito Vujičić generalni direktor kompanije Porsche SCG.

 

potpisivanje_ugovora_izmedju_kk_crvena_zvezda_i_seata_0065.jpg

 

Na globalnom nivou kompanija SEAT podržava velika sportska takmičenja, pa je tako već treću godinu za redom generalni sponzor UEFA Evropske lige. Saradnja sa brendom Crvena zvezda je logičan potez koji prati strategiju koju SEAT sprovodi u svetu.

 

potpisivanje_ugovora_izmedju_kk_crvena_zvezda_i_seata_0055.jpg

 

„Drago mi je što su dva velika brenda kao što su SEAT i Crvena zvezda ostvarili saradnju. Siguran sam da će uspesi Crvene zvezde u budućnosti stimulisati i uspeh SEAT-a na srpskom tržištu i da ćemo zajedničkim snagama napraviti dobre rezultate. Za naš klub ovo je još jedna pobeda, jer smo uspeli da tako renomiranu kuću kao što je PORSCHE SCG i brend SEAT, uvrstimo u naš sponzorski pul. Tražili smo najudobnije, najsigurnije automobile za članove našeg kluba, pa je logičan izbor bio SEAT", rekao je Davor Ristović, generalni direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

 

potpisivanje_ugovora_izmedju_kk_crvena_zvezda_i_seata_0059.jpg

 

U znak velikog prijateljstva između dve kompanije, treneru Svetislavu Pešiću namenjen je Exeo 2.0 TDi style, igračima košarkaškog kluba Crvena zvezda dva automobila Altea XL 1.6 TDI style, dok će administracija kluba ubuduće imati na raspolaganju dve Ibize 1.2 reference.

 

potpisivanje_ugovora_izmedju_kk_crvena_zvezda_i_seata_0051.jpg

 

EXEO je namenjen „ligi izuzetnih džentlmena" koji ostaju verni svojim zahtevima u pogledu bezbednosti i sigurnosti vozila, kao i svim ljubiteljima sportske vožnje. ALTEA XL svojom promišljenom prostranošću, visokom putničkom kabinom i podesivim sedištima optimalno je opremljena za sve što se od jednog automobila očekuje. IBIZU odlikuje velika udobnost i interesantan enterijer sa upadljivim crtama i nizom detalja. Ovaj automobil nudi pravo, malo lično ostrvo uz koje se svaki dan osećate kao da ste na odmoru.

 

Izvor: Porsche SCG Marketing

 

1 COMMENT

  1. a do juce su bili sponzor FK Partizan…
    Porsche ima strategiju kako vetar duva odnosno kako trenutni direktor navija

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here