Peugeot 107 – restilizacija

0
2477
Image
NAS SPONZOR

 

Francuska kompanija će tokom februara 2012. zvanično predstaviti restilizovani 107 kojeg će pored novog dizajna karoserije, krasiti ekonomičniji pogonski agregati i bogatije opremljeni i kvalitetniji enterijer.

Urbano prevozno sredstvo iz kompanije Pežo, model 107, će dobiti unapređeni benzinski trocilindraš koji će omogućiti još manju potrošnju i još manje štetnih emisija – 99g/km CO2.

Image

Image

 

Restilizovana karoserija će biti obogaćena LED dnevnim svetlima, drugačijim branikom, novim svetlima za maglu i prednjom maskom. U sklopu restilizacije su uvedena tri potpuno nova nivoa opreme koji će biti bogatiji.

Image

Image

 

Za evropska tržišta (ne znamo da li će tako biti i za modele koji se prodaju na našem tržištu), 107 će se serijski isporučivati sa LED dnevnim svetlima, srednji nivo opreme nudi aluminijumske felne, klima uređaj i obrtomer, dok top oprema donosi Bluetooth i USB povezivanje.

Image

 

Trocilindraš i dalje ima zapreminu od 998ccm, proizvodi 68KS pri 6000ob i 93Nm pri 3600ob. Maksimalna brzina je deklarisana na 160kmč, a prosečna potrošnja na 4,2l i CO2 emisije od 99g/km.

Prethodni tekstDakar: Ekskluzivno sa lica mesta – šta je sa KTM-om?
Sledeći tekstNAIAS: Dodge Dart pretpremijera
Večni entuzijasta.