Peugeot Metropolis – skuter na tri točka

0
2382
metropolis_skuter.jpg

 

Pasionirani vozači Peugeot skutera i posetioci nedavno održanog 69. Internacionalnog sajma motocikala u Milanu imali su priliku da vide najnoviji Peugeot projekat pod imenom Metropolis – skuter na tri točka.

 

Metropolis predstavlja najviši domet tehnologije u cilju poboljšanja udobnosti i bezbednosti putnika, zahvaljujući vrhunskim tehnološkim inovacijama. Skuter na tri točka ima nekonvencionalni, prednji deo koji podseća na automobil. Ovaj model je opremljen novim Peugeotovom motorom zapremine 400cc koga karakterše vodeno hlađenje i proizvodi 35 ks. Uprkos svojim dimenzijama ovaj motorcikl može da dostigne maksimalnu brzinu od 150km/h. 

Metropolis ima interaktivnu komandnu tablu, veliku osvetljenu pregradu ispod sedišta, vetrobransko staklo, električnu parkirnu kočnicu, ali i podesivo sedište za udobniju vožnju. Prednji kraj motorcikla poseduje dva točka što značajno doprinosti bezbednosti vozača, ali ono što ga razlikuje od modela drugih brendova jeste to što ova dva točka mogu da se okreću prema potrebi, ali imaju zajednički nosač.

Osim Metropolisa koji je privukao veliku pažnju posetilaca sajma motocikala i brojnih medija, Peugeot  je predstavio još dva modela.

Prvi je restilizovani Satelis GT namenjenog onima koji traže efikasan, praktičan, siguran skuter spreman da odgovori na zahteve dinamične gradske vožnje.

Budući da je Peugeot snažno usmeren ka očuvanju životne sredine i inovacije u oblasti eko održive mobilnosti, posetioce Milanskog salona motocikala sačekalo je još jedno iznenadjenje – 100% električni skuter Vivacity.

Izvor: Verano Motors marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here