25 godina Toyote RAV4

0
20
NAS SPONZOR

Toyota RAV4 je napunila 25 godina, a japanska kompanija obeležava rođendan svog najprodavanijeg krosovera izdanjem u novim bojama, trimom, opcijama za felne i novim hibridnim pogonom.

U ponudu će od 2022. godine biti uvršen i SE Hybrid, čija standardna oprema obuhvata nemetalik boju, tapacirung od tkanine na sedištima i sedmoinčni ekran za multimediju u tandemu sa šest zvučnika.

Hibridni model dolazi u paketima Weather i Convenience. Prvi donosi grejanje upravljača i prednjih sedišta i senzore za kišu, a drugi dodaje stakleni krov, električno otvaranje i zatvaranje prtljažnika i veći ekran od 9 inča.

Jedna od novosti u svim nivoima trima je nijansa plave boje pozajmljena od modela Tacoma i Camry TRD, a dodata je i nov arijanta sebren. Tu su i nove opcije za boju i dizajn felni. Izvršeno je i osvežavanje dizajna svetala sa LED maglenkama u višim paketima opreme.

U kabini se prostor za rukavice može zaključati, a LED osvetljenje je postalo standardno u svim trimovima. XLE i viši nivoi imaju i osvetljene prekidače u kabini, a Limited prednja sedišta su podesiva na osam načina radom elektro-motora.

Prethodni tekstPeugeot osvežio 3008 i 5008
Sledeći tekstOsvežena Škoda Karoq stiže 30. novembra

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here