Mercedesova personalizacija za S klasu, CLS i AMG GT

0
58
NAS SPONZOR

Mercedes je proširio program personalizacije automobila Manufaktur na S klasu, CLS i AMG GT kupe sa četvoro vrata. Ovaj program nudi više opcija za boje enterijera i eksterijera, koje su već goidnama dostupne za G klasu.

Kupci sada mogu da biraju specifičnu boju sa mat, metalik ili nemetalik završnom obradom. Među novim bojama su grafitno siva, grafitna metalik, metalik maslinasta, koja je bila popularna tokom osamdesetih, kao i kineska plava boja.

Kabine dobijaju dvobojni napa kožni tapacirung u specijalnim kombinacijama poput bele i plave, a ista kombinacija prenosi se na upravljač.  S klasa i Maybach S klasa dobijaju i hromiranu Manufaktur oznaku na centralnoj konzoli i ugravirani amblem na dasci zadnjeg prozora. Moguće je dobiti i izvezeni Mercedes logo na jastucima u S klasi.

Manufaktur tretman dodaje i novu svetlosnu animaciju koja dočekuje vozača preko četiri LCD projektora u prednjim i zadnjim vratima. Kada se vrata otvore, emituje se specifična Mercedes-Benz ili Mercedes-Maybach oznaka.

Mercedes planira da u budućnosti dodatno proširi program Manufaktur na druge modele, uključujući vozila koja prolaze tretman u AMG odeljenju, kao i ona iz električne porodice EQ.

 

Prethodni tekstEvantra Pura – Italijan sa američkim srcem
Sledeći tekstStellantis najavio 15.000 stanica za punjenje baterija

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here