Ford Bronco možda stiže u Evropu

0
25
NAS SPONZOR

Ford razmatra mogućnost da ponudi SUV Bronco u Evropi, izjavio je direktor američkog giganta Džim Farli. On je rekao tokom manifestacije u Gudvudu da su u toku konsultacije sa Fordovim ogrankom u Evropi.

Na pitanje Auto ekspresa koliko bi se dobro Bronco prodavao u Evropi, Farli je odgovorio da bi to “apsolutno” funkcionisalo, imajući u vidu toliko prodatih Range Rover Defendera. “Mislim da bi to išlo sasvim dobro”, rekao je direktor Forda.

Nova generacija ovog modela je postigla veliki uspeh na domaćem tržištu u Sjedinjenim Američkim Državama, a liste kupaca verzija sa dvoja ili četvoro vrata zalazi duboko u 2022. godinu.

Kupci u Americi mogu da biraju između 2,7 litarskog EcoBoost motora sa šest cilindara od 330KS i 563Nm i 2,3 litarskog EcoBoost četvorocilindraša od 300KS i 441Nm. Nema informacija o tome koja bi varijanta mogla da stigne u Evropu, ali motor manje zapremine ima veće šanse.

Iako je Ford nagovestio da će napraviti potpuno električnu verziju ovog modela, Bronco Raptor pojačanih performansi stići će mnogo brže sa pojačanim V6 motorom.

Prethodni tekstF1: Hamilton odložio prvu pobedu Norisa posle drame u Rusiji
Sledeći tekstAlfini modeli ubuduće sa manje ekrana

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here