Osvežavanje softvera za Ford Mustang Mach-E

0
92
NAS SPONZOR

Ford je pokrenuo novi onljan program za onlajn osvežavanje softvera električnog modela Mach-E pod nazivom “Power Up”. Program će prvo biti aktiviran u SAD, ali je kompanija potvrdila da će izmene kasnije obuhvatiti i automobile u Evropi.

Ford navodi da je cilj programa da ispuni želje kupaca, da se poprave ključne sistemske greške i unapredi multimedijlani sistem ovog modela. Američka kompanija napominje da će osvežavanje softvera biti “nevidljivo” za vozače.

Manje izmene softvera odvijaće se upozadini, a veće (koje zahtevaju ponovno pokretanje sistema) mogu da se zakažu z anoćni period. Ukoliko automobil treba da se koristi u vreme kada je osvežavanje spremno za instalaciju, sistem će nastaviti da koristi stari softver do pogodnog trenutka za vršenje izmena.

Shortly, EurEvropski vozači Mustanga Mach-E dobiće aplikaciju Ford Sketch, koja omogućava crtanje na ekranu i pokretanje jednostavnih igrica kada je vozilo parkirano. Multimedijalni sistem će dobiti i digitalno uputstvo za upotrebu.

Ford će pokrenuti i nekoliko novih servisa, uključujuči podešavanje vozila sa daljine. To će omogućiti vozačima da šalju instrukcije za radio i navigaciju, kao i da očitavaju stanje baterije i podatke sa putovanja.

Multimedijlani sistem će dobiti napredniju navigaciju sa prepoznavanjem konverzacije i pretragom zansovanom na internetu. redizajniran je i interfejs za Apple CarPlay.

Prethodni tekstPredstavljen unikatni Abarth 1000 SP
Sledeći tekstMercedes predstavio potpuno električni EQA 250

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here