Range Rover SVAutobiography Ultimate

0
28

Land Rover je predstavio model Range Rover SVAutobiography u verzijama sa produženim međuosovinskim razmakom i Dynamic, po cenama od 183.706 i 147.441 funti.

Automobili iz ove serije prolaze ručnu završnu obradu u Land Roverovom odelenju za specijalne tehničke operacije u Vorvikširu. Biće dostupna dva pogona: V8 benzinski agregat sa kompresorom od 565KS i plag in hibridni P400e. Ovaj drugi može da pređe 40km na elekričnu energiju, a emisija CO2 je 75g/km.

Dynamic je više fokusiran na vozača, a ogibljenje i upravljanje su mu podešeni za pojačanu agilnost na putu. Dynamic Response sistem pomaže u kontroli uvijanja karoserije, a klirens je niži za 8mm radi postizanja boljih performansi. Dynamic može da se dobije samo sa standardnim međuosovinskim razmakom.

Obe nove verzije imaju kovane felne od 22 inča, a karoserija je zelene boje sa kontrastnim crnim korovom i retrovizorima, uz detalje bronzane boje oko oznaka Range Rover i SV. Bočni otvori za vazduh, delovi poklopca motora, maska i prednji branik imaju završnu obradu grafitne sive boje.

Kabina je presvučena kožom bež boje, uz površine od ugljeničnih vlakana. Kupci mogu ad odaberu dezen za kožu od italijanskih specijalista Poltrona Frau. Na centralnoj konzoli je sat marke Zenith, a ispod je i pločica sa podacima o automobilu.

Verzija sa dužim međuosovinskim razmakom ima elektrifikovana zadnja vrata, potom zadnja sedišta koja se razvlače poput avionskih sa funkcijama grejanja, hlađenja i masaže. Za noge ima 120cm prostora, a komfor je kompletiran naslanjačima za ruke i stopala. Sklopivi stolići mogu da se iskoriste za kreiranje radnog prostora u pokretu, a tu je i frižider za hlađenje pića.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here