Stari Porsche 911 u novom zelenom ruhu

0
424
NAS SPONZOR

Kompanija Gunther Werks privela je kraju još jednu impresivnu obradu modela Porsche 911 iz generacije 993. Prikazani automobil ofarban je u irsku zelenu boju. Na pojedinim mestima izložen je karbon, čime je postignut privlačan kontrastni efekat.

Kabina je presvučena kombinacijom kože i alkantare, a i unutra ima mnogo površina sa izloženim ugljeničnim vlaknima. Kupac može da odabere deblju kožu za površine u kabini i veći stepen zvučne izolacije ukoliko je fokusiran više na komfor nego na sportski ugođaj.

Za pogon se koristi četvorolitarski redni motor sa šest cilindara koji je pripremio Rothsport racing. Motor isporučuje 440KS i 454Nm maksimalnog obrtnog momenta. Ugrađene su i Brembo kočnice, a ogibljenje su pripremili Eisenlohr Racing i JRZ Suspension Engineering.

Zeleni Porsche 911 je deo Remastered programa za generaciju 993, koja je ograničena na samo 25 automobila. Kompanija je saopštila da je ovaj primerak već prodat u saradnji sa salonom Pagani Beverli Hils i da je kupac učestvovao u maksimalnom prilagođavanju specifikacija svojim željama.

 

Prethodni tekstF1: Verštapen najbrži poslednjeg dana testa u Bahreinu
Sledeći tekstToyota najavila koncept X Prologue

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here