2021 Mitsubishi Space Star

0
182
NAS SPONZOR

Mitsubishi Space Star osvežen je za 2021. godinu novom ponudom motora i opremom. Reč je o modelu koji je na tržištu u ovom obliku od 2014. godine.

Novi Space Star moći će da se dobije sa jednolitarskim benzinskim motorom od 71KS i 88Nm i 1,2 litarskim agregatom koji proizvodi 80KS i 106Nm maksimalnog obrtnog momenta. Ovaj novi agregat opremljen je tehnologijom koja ga svrstava u Euro 6d kategoriju po potrošnji goriva i emisiji CO2. Motor se kombinuje sa manulenim menjačem ili opciono sa CVT automatskom transmisijom.

Serijska oprema obuhvata digitalni radio, automatska prednja svetla, senzore za kišu, elektronski podesive retrovizore, elektrifikovane prozore i nosač za bicikl.

Viši paket opreme donosi stop-start sistem koji šedi gorivo, klima uređaj, LED svetla i napredniju verziju DAB+ radija i USB port. Felne su prečnika 15 inča, ekran za multimediju ima dijagonalu od 6,5 inla, a softverski sistem podržava Apple CarPlay. Upravljač je multifunkcionalni, a prednja sedišta poseduju funkciju grejanja.

Mitsubishi Space Star je najprodavaniji model ove marke u Nemačkoj, a cena automobila u najvišem paketu opreme je 12.990 EUR.

 

Prethodni tekstТoyota oprezna prema električnim vozilima
Sledeći tekstŠkoda Citigo dobija električnog naslednika

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here