2020 Renault Mégane Grandcoupe

0
260
NAS SPONZOR

Od lansiranja 2016. godine, prodato je 200.000 Mégane GrandCoupe vozila – veoma cenjenog među klijentima sa istančanim ukusom za izvrsne limuzine u C klasi. Imajući u vidu da se plasira na tržište trideset zemalja, ovo vozilo doprinosi razvoju Renault brenda na globalnom nivou.

Novi Mégane GrandCoupe integriše LED tehnologiju 100% Pure Vision, koja je efikasnija u vožnji, kao i karakterističan potpis marke Renault sa svetlima u obliku slova C (C-Shape).

Na prednjoj strani vozila nalaze se novi branik i rešetka sa hromiranim elementima. Deflektori su pozicionirani na prednjoj strani lukova točkova radi poboljšane aerodinamike. Bočne strane novog modela Mégane GrandCoupe odlikuje novi dizajn blatobrana, kao i osvetljenje kvaka na vratima.

Novi Mégane GrandCoupe je dostupan u sedam boja spoljašnjosti, uključujući i novu sivu boju – Highland Grey. Dostupni su i novi točkovi od 16 do 18 inča.

Novi Mégane GrandCoupe je opremljen digitalnom instrument tablom sa ekranom veličine 10,2 inča (u zavisnosti od verzije). Instrument tabla takođe sadrži (u zavisnosti od nivoa dodatne opreme) novi multimedijalni ekran od 9,3 inča sa dvostruko većom radnom površinom.

Novi povezani multimedijski sistem Renault EASY LINK objedinjuje čitav niz multimedijalnih sadržaja, navigaciju, informativne elemente i postavke sistema Multi-Sense. Renault EASY LINK podržava Android Auto i Apple CarPlay.

Novi Mégane GrandCoupe koristi nove sisteme za pomoć u vožnji za sigurniju i prijatniju vožnju: Adaptivni tempomat, sistem aktivnog kočenja u slučaju opasnosti, sistem upozorenja pri vožnji unazad.

Novi Mégane GrandCoupe pruža veliki izbor motora, prilagođenih različitim načinima korišćenja, koji su kompatibilni sa novim propisima u skladu sa standardom Euro 6D FULL:

U grupi benzinskih motora, novitet je 1.0 TCe motor sa direktnim ubrizgavanjem u efikasnijoj verziji sa 115 ks (sa ručnim menjačem) optimizovanoj za smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2. Motor 1.3 TCe sa filterom za čestice takođe je dostupan u verziji od 140 ks (sa ručnim menjačem i 6 brzina, kao i EDC automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom i 7 brzina).

U grupi dizel motora, motor 1.5 Blue dCi je dostupan u verziji od 115 ks (sa ručnim menjačem i 6 brzina, kao i EDC automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom i 7 brzina).

Prethodni tekstBugatti Bolide napravljen samo za stazu
Sledeći tekstFiat Panda Sport za 40. rođendan modela
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here