Delta Motors na Balkanskoj Minijadi

0
1284
Image
NAS SPONZOR

 

Već tradicionalna Balkanska Minijada, najveće okupljanje MINI Classic automobila, ove godine je održana u Novom Sadu, od 24. do 26. juna. Delta Motors se sa novim MINI automobilima pridružio 25. juna, u prepodnevnim časovima na Andrevlju, Fruška gora, a popodne u centru Novog Sada, na Miletićevom trgu.

Delta Motors je, sa organizovanom konvojem od 6 novih MINI automobila, krenuo u jutarnjim časovima, iz salona u Radničkoj 8, ka Fruškoj gori. Konvoj su činili MINI automobili čiji vlasnici su se rado odazvali učešću na Minijadi, ali i demo automobili u vlasništvu Delta Motorsa. Veoma impresivan prizor za sve koji su u subotu ujutru vozili obilaznicom od Beograda ka Rumi – konvoj je predvodio MINI Countryman, a za njim su bili 2 Clubmana, MINI Cooper S, JCW i MINI One.

Image

 

Na Fruškoj gori, na vrhu Andrevlje, Delta Motors je pripremio brojne sadržaje za sve prisutne – MINI Policiju koja je promovisanjem MINI Care proizvoda kontrolisala čistoću prisutnih novih i starih MINI automobila, ali i testiranje poslednjeg člana MINI porodice, modela Countryman. MINI Countryman se odlično pokazao u off road uslovima, izazvavši oduševljenje svih prisutnih.

Image

 

U popodnevnim časovima, povorka novih i starih MINI automobila, preselila se u centar Novog Sada, gde su svi okupljeni imali prilke da uživaju u najstarijim MINI automobilima, ali i da se raspitaju o uslovima kupovine novih. Kako je u toku aktuelna Sit & Drive akcija za kupovinu MINI automobila sa 0% učešća, prisutni su bili više nego zainteresovani da saznaju sve uslove kupovine.

Izvor: Delta Motors marketing

Prethodni tekstRadulović novi član Fiat Automobili Srbija mreže
Sledeći tekstVB Leasing: Polovna kola već od 1500€
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here