Peugeot „Skuterijada“ 2011

0
3028
Image

 

I ove godine Verano Motors je organizovao okupljanje vlasnika Peugeot skutera. Okupljanje je bilo zakazano za subotu, 12. juni, u krugu Verano prodajno-servisnog centra.

Image
 
Image  Image
 
 

Promenljivo vreme tokom proteklih nedelja je uticalo da je broj vlasnika skutera koji su se odazvali pozivu bio vidno manji nego prošle godine, kada je okupljanje bilo organizovano sredinom avgusta meseca kada je bilo daleko manje šanse za kišne padavine.

Image
 
Image
 

 

Nekoliko desetina vlasnika Peugeot skutera proveli su subotnji dan u druženju i zajedničkoj vožnji beogradskim ulicama. Skup ljubitelja Peugeot skutera počeo je ispred sedišta Verano motorsa na Voždovcu, gde su učesnici skuterijade i ostali zainteresovani dobili popuste na kompletan servis dvotočkaša i dodatnu opremu do kraja juna.

Image

 

Kompletna gama Peugeot proizvoda na dva točka je bila izložena i raspoloživa za test vožnje. Pored modela koje smo, zahvaljujući Verano Motorsu, već imali na našem testu (Vivacity 3, Tweet i Speedfight 3) na raspolaganju su bili i drugi zanimljivi modeli.

Image
 
Image
 

Pored skutera bio je izložen i veoma zanimljiv elektro-pogonjeni bicikl: E-City Mixte Nexus 7, koji koristi litijum jonsku bateriju kapaciteta 10Ah kako bi omogućio kretanje bez okretanja pedala ili asistenciju prilikom savlađivanja uspona uz autonomiju od 90kmč. Vrhunski Shimano Nexus 7 zadnji menjač i Shimano kočnice garantuju brzbrižnu vožnju.

Image

Image Image

Image

U sklopu letnje akcije, Verano motors je predstavio i značajne popuste za kupovinu skutera. Posle izbora najlepšeg skutera i upoznavanja sa novim modelima iz Peugeot ponude, skuteraška kolona uz pratnju saobraćajne policije krenula je ka Adi Ciganliji, gde je u kafeu Aqua Ski nastavljeno druženje.

Image Image

 

Uz dobru zabavu na Adi Ciganliji „skuteraši" su kroz druženje razmenili svoja iskustva i potvrdili zbog čega su članovi odabrane zajednice ljubitelja Peugeot skutera, zahvaljujući kojima vozači dvotočkaša nemaju problema sa gužvama u saobraćaju i nalaženjem parking mesta. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here