Početna Vesti Opšte Vesti Otkazana 2020 SEMA

Otkazana 2020 SEMA

0
50

Ovogodišnja izložba specijalne automobilske opreme i tjuniranih automobila SEMA u Las Vegasu otkazana je zbog pandemije korona virusa i restrikcija koje su i dalje na snazi.

2020 SEMA trebalo je da bude održana u prvoj sedmici novembra sa više od 2.400 izlagača, uključujući male firme i velike proizvođače.

Organizatori sada razmatraju mogućnost održavanja virtualne manifestacije i navode da će onima koji su već uplatili depozit za izložbeni prostor i registracionu taksu novac biti refundiran. Potvrđeno je da će izložba 2021. godine biti održana od 2. do 5. novembra.

SEMA je prvenstveno namenjena manjim kompanijama i entuzijastima koji prave specijalnu opremu i tjuniraju automobile, ali su tokom prethodnih nekoliko godina učestvovali i veliki proizvođači. Chevrolet je prošle godine ovde predstavio 2021 Colorado ZR2, a Dodge najnoviji Challenger Drag Pak.

Za ovogodišnju manifestaciju, izmeđupostalog, bio je najavljen Dodge Viper sa Hellcat motorom i karoserijom Challengera iz 1970. godine. To je kreacija kompanija Hemi Autoworks i Ellsworth Racing.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here