Volkswagen Caddy Mini-Camper

0
106

Ovo su prve zvanične konceptualne slike modela Volkswagen Caddy Mini-Camper, naslednika starog Caddy Beach, koji je osvežen nekim detaljima i dodatnom opremom. Premijera kompaktnog kampera uslediće u Septembru, a prodaja počinje kasnije ove godine.

Novi Mini-Camper zasnovan je na istoj platformi kao peta generacija Caddy teretnog kombija. Ima istu šasiju i motore, uključujući jednolitarski turbo benzinac od 115KS i dvolitarsku dizelsku jedinicu u specifikacijama od 75KS, 102KS ili 120KS.

Mini-Camper je iz putničkog modela zadržao iste aluminijumske felne, LED prednja svetla i vertikalno postavljena zadnja svetla, krovne nosače i panorama krov površine 1,4 kvadratna metra.

Volkswagen je značajno preradio unutrašnjost, uklonio zadnja sedišta i zamenio ih sklopivim krevetom dužine dva metra. Svi prozori, uključujući panormaski dobili su zavese da jutarnje sunce ne bi budilo kampere.

Kupci dobijaju i sklopive stolice i sto iz većeg modela California. Ovi elementi mogu se sklopiti u vreće ispod kreveta, a tu su i priključci za krovni kovčeg i odvojivu tendu. Krevet može da se ukloni da bi Mini-Camper ponovo postao kombi.

Poput standardnog Caddija, Mini-Camper ima najnoviji MIB3 multimedijalni sistem, koji obuhvata centralni ekran dijagonale 10 inča. Vozilo je opremljeno asistencijom za praćenje bočnog saobraćaja i sistemom koji olakšava vučenje prikolice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here