Dobrodošli na NacionalnaKlasa.com!

0
14175
NAS SPONZOR

Na startu ovogodišnje auto-moto sezone čast nam je da predstavimo naš pokušaj da svoj auto-moto entuzijazam pretočimo u pisanu reč. Pojavom kablovskih televizija na našem području omogućeno nam je da gledamo najbolje vozače sveta u dovoljno dobrim automobilima.

Na jednom mestu pokušaćemo da Vam predstavimo vozače, automobile, šampionate i konstruktore.

Takođe ćemo pokušati da predstavimo što je moguće više domaćih trka obzirom da je njihova zastupljenost u elektronskim medijima minimalna. Recimo, ko želi do po prvi put ode do Kraljeva da posmatra kružnu trku imaće dosta muka da pronađe samu stazu, a da ne pominjem da vreme trke pisani mediji u Jugoslaviji tretiraju kao vrstu Državne Tajne. O vremenu zatvaranja saobraćaja pre početka relija ne smem ni da pričam. Tu smo da situaciju popravimo koliko možemo.

Naš fokus će, pored domaćih prvenstava na krugu, brdu i reliju biti strani šampionati koje pokrivaju Motors TV (DTM, V8, Australian ProCars, BTCC) kao i EuroSport (ETCC, GT, Formula Renault V6).

Nadam se da će ljubitelji NASCAR (i sličnih Američkih takmičenja) oprostiti naše potpuno nezanimanje za tu tematiku ili će nam priteći u pomoć i preuzeti na sebe izveštavanje. To važi i za ostale posetioce (čitaoce) sajta – ukoliko žele, mogu da nam pomognu i na sebe preuzmu deo tereta pisanja vesti.

Sledeći tekstLG Trkački Vikend u Monci
Večni entuzijasta.

1 COMMENT

  1. Thanks! Has anyone heard anything about rapidshare search engines( [url]http://www.rapidsharemix.com[/url] )?

  2. My regards to the authour for the article. Forum users recommended me use rapidshare search engines( [url]http://www.rapidsharemix.com[/url] ) and this is really very convenient. try yourself!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here