Početna Vesti Domace tržište Toyota centar u Subotici: Automax

Toyota centar u Subotici: Automax

0
7487
Image

U prisustvu brojnih zvanica, među kojima je bio i direktor Toyota Adria, gospodin Shoji Kimura, 27. oktobra je u privrednoj zoni Subotice, u ulici Otomara Majera 12, otvoren prodajno-servisni objekat preduzeća Automax, novog Toyota partnera.  

Kompleks se prostire na 1.400 kvadratnih metara, a sastoji se od 550 kvadratnih metara prodajnog salona sa ložom za posetioce, kupce i korisnike servisnih usluga, zatim 550 kvadratnih metara moderno opremljenog servisa sa četiri dizalice, prostora za primopredaju vozila i prodavnice rezervnih delova, parkinga i radne površine. Deo servisnog prostora je predviđen za buduću radionicu za limarsko-farbarske popravke.

 

„Čestitam vam otvaranje novog Toyota auto centra i želim vam dobrodošlicu u Toyota porodicu. Vrlo smo srećni što smo dobili novog člana Toyota porodice koji poseduje veoma lep i moderan prodajni salon i servis u Subotici“, rekao je na otvaranju gosp. Shoji Kimura, direktor Toyota Adrie.

„Kao što znate, Toyotina filozofija je „kupac na prvom mestu“. Zadovoljstvo kupca je za nas najvažnije. Da bi to postigli, neophodni su kvalitetni proizvodi, kvalitetni objekti i kvalitetna usluga. Mi ćemo nastaviti da obezbeđujemo kvalitetne proizvode, kvalitetan objekat već imate, ostaje vam da pružite kvalitetnu uslugu tako što će vaši zaposleni biti najbolji mogući domaćini. Hajde da radimo zajedno i postanemo najbolji auto centar u Subotici!”, dodao je, između ostalog, gosp. Kimura.

ImageImage 

Posao sa automobilima kompanija Max trejd, čiji su vlasnici Zlata i Aleksandar Maksimović, upustila se 1999-te, kada je novoosnovana poslovnica Automax počela da radi kao diler Volkswagenovih vozila.