If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pratim vec danima neverovatne rezultate BGP-a na testiranjima, cudi me da niko ovde to ne komentarise. Kubica je rekao da je glavni kandidat za pobedu u Australiji Baton! Prosto neverovatno!
A inace mislim da i nije bas toliko neverovatno. Ako se procitaju komentari samog Brawn-a i razna ostala objasnjenja navedena u gornjim vestima, i zatim sklope sve kockice - rezultati su ustvari sasvim logicni i ocekivani.
Kao sto sam napisao u jednoj od vesti, mislim da je samo pitanje koliko ce vremena trebati ostalima da ih stignu...
^ Pa, nije jos pocelo, a i nema nista za pljuvanje...budimo realni
Inace, ovo sa Brawn timom je bas osvezenje.
Nesto razmisljam, mada tesko da je ostvarljivo, bas bi bila fora da krenu kao svojevremeno FK Kjevo kad je usao u Seriju A u Italiji...dobili jednu, drugu, trecu...desetu...
Ne znam koliki je fond tog tima ali bas bi bilo zgodno da je pri dnu liste pa da se lepo slozi sa onom teorijom o domisljatosti, hrabrosti i spremnosti na rizik vs. velikih para, robotizovanog ispunjenja zadataka i bezanja od samog pomena reci "risk".
Sa druge strane, ne bi me cudilo da taj auto na testovima nije bas skroz "cist" a sve u cilju skretanja paznje medija i privlacenja sponzora. Mora im se priznati da su u tome uspeli ako su igrali na tu kartu.
edit: evo sad procitah ova drugi tekst i nadjoh tamo svoju teoriju. A nisam ga citao pre pisanja komentar, Svetog mi Momo-a
Cccc, stvarno sam zreo za neki Kurir, Skandal i slicne strucne i mastovite medije
Kada smo vetj kod fondova ovog tima, gazda Brown reshio da otpusti oko 40% ljudi, sto mu dodje oko 270 ljudi. Eh shta ti je privatnik
O boze moj, pa to je bio fabricki tim Honde, a on to nikako ne moze finansirati. To ti je ono kao sa polupunom, odnosno polupraznom casom. Znaci, mozes gledati da je spasao posao za 60% ljudi.
Comment