Page 47 of 47 FirstFirst ... 37454647
Results 461 to 463 of 463

Thread: 2004 Honda Civic Type R (EP3)

Mlađi referent VIP's Avatar

Tako smo i ispirali, crevom i vodom, mozda sam i slike kacio. To sa esencijom bi bilo izvodljivije, jer bas retko palim auto. Ugalvnom jednom nedeljno.

Taloga vise nema nakon ispiranja i poslednje zamene rashladne, ali to sto je zapusen mali mi govori da su posledice ostale.

Znajuci moje vestine i uslove u kojima bih pokusao da radim izmenu rashladne bolje da potrazim strucnu pomoc

Mlađi referent VIP's Avatar

Quote Originally Posted by VIP View Post
    Da evidentiramo 7 registraciju za sljivika, na nekih 230k km. Pali smo ispod 10k km za godinu dana, tuga. Mada, srecan sam, presrecan sto ne moram da ga vozim po gradu beogradu na dnevnoj bazi.

Nasao sam i novi tehnicki pregled, posto su prethodni postali neprofesionalni, a tu prevashodno mislim na ophodjenje u vezi placanja usluge. Zasad je utisak vise nego pozitivan. Odmah sam napomenuo za moj "problem" sa nejednakom silom kocenja na zadnjem levom tocku. Razlika je bila 22 posto, sto je ispod te granice od 30%. S obzirom da su pozadi diskovi i plocice promenjeni, reparirana ta leva klesta, ne znam zaista sta ja tu vise mogu da uradim.

S obzirom na smesnu kilometrazu koju pravim, plan je da se vozimo do neke tacke kada ce honda reci umorna sam. Zasad mrcina ne zna za problem.

Neko je i vreme za zamenu pk kaisa i kontrolu rolera, a verovatno bih zamenio tecnosti, ukljucujuci menjacko ulje.

EDIT

Usli smo u zonu 20 godina starosti, pa mi je rega pala sa proslogodisnjih 38k na 33k.
    Osma registracija, malo vise kmtara predjeno, skoro 12k (ukupno 2425xx). Cena skocila 2-3 hilj na 35800. Ovo je "klot", bez zelenog i osiguranja stakala. Racunam da bih dotakao 40k da nisam usao u zonu 20+ starosti.

Spustili su loptu tehnicki pregledi ili je ovaj moj skroz korektan. Standardno malo razlike u kocionoj sili i to je to, nije bilo nekih napomena.

Od ovoga sto sam pobrojao od zadataka nista nisam uradio, ulenjio sam se do koske. Jutro sam pre tehnickog trazio prvu pomoc (koja mi inace non stop smeta kad nesto pakujem) i na kraju odustao i kupio drugu na prvoj benzinskoj.

Automobil radi besprekorno.

Senior Member

nemoj da se žališ i cijena auta ti isto skače na tržištu

Tags for this Thread