Da li vam je,pored samog automobila, bitna stvar i audio tehnika?Volite li bombanje basa i koliko ste spremni da se isprsite za muziku u kolima?Koji proizvodjaci vam leze na srcetu?
Da li vam je,pored samog automobila, bitna stvar i audio tehnika?Volite li bombanje basa i koliko ste spremni da se isprsite za muziku u kolima?Koji proizvodjaci vam leze na srcetu?
ZA SEKUNDU BRZI!
Spreman sam da se isprsim malo do nimalo. Tačnije za bombanje basa, za CD Plejer sam se izdvajao, ovaj koji imam u kolima je Panasonic MP3 i prilično je korektan. Od surround-a imam jedan zvučnik koji stalno radi i jedan koji radi ponekad...
Ko voli dobru muziku i BASS
preporucujem
VDO Dayton CD/Kass/Sarzer
i njihove HPC 1700 zvucnike za napred, i HPS 12 bass.
i nista vam vise u zivotu ne treba![]()
Pozdrav,
Heechee
Ne vidim zasto je nekom potrebno da se tresu kola pored dobrih fabrickih zvucnika. Meni bar to nije potrebno, iako sam frik za muziku i tehniku. Jeste da je malo OT, ali ima li preporuka za neki CD tuner za kola.. nesto do 100-150E ?
Pa zavisi sta vozis? Recimo da vozis golfa 2 1.3 tesko da imas da uzivas u necemu.Originally Posted by drapin
Meni je glavno da je zvuk cist, sto bas i nemam sa ovim zvucnicima ali ne zuri mi se da ih mjenjam jer mozda prodam ovo auto uskoro. Nabavio sam CD player Pioneer 50W MOSFET i do jaja je, ima pojacanje dobro i cisto i ni jedno ga treskanje ne izbaci, sem kad sam 3-4 puta udarao u bankinu i ogradu pa ga jaki bocni udar zatresao.![]()
A verujem da ti tad to nije ni bilo bitno?
Evo drugar me skoro vozio u novoj Fiat Pandi koja je imala CD charger. Totalno prevaziđena i nepraktična stvar kad na MP3 disk staviš isto tako 5-6 albuma i uživaš.
Kako nije bilo bitno, taman pjevam i pratim ritam kad ono "Tras!!!"... "Idi u ku*ac", rekoh, "sto me izbaci iz takta!"
Meni je svejedno jel CD ili MP3 jer svakako ne mjenjam muziku svakih 5 minuta vec pustim da vrti citava kompilacija ili album. A i muzika mi je manje vise da mi umanji buku i skrati vrjeme. Ionako treba koncetraciju drzati na stvarima van kabine.
Originally Posted by Rally Driver
![]()
![]()
![]()
Ja sam totalno nespreman prošle godine krenuo na more. Kako izađeš iz BG možeš sa radiom da se samoubiješ kad čuješ šta puštaju. A u kanjonu Morače je čemer totalni. "Radio Crne Gore, prvi program!" i onda neki omladinac od 85godina počne da struže po guslama.
Čim sam se vratio odma sam kupio CD (kola sam kupio neposredno pre mora, pa nisam stigao da stavim muziku).