Results 1 to 1 of 1

Thread: Emisija PADDOCK na radiju INBACO

 1. #1
  Mlađi referent VIP's Avatar
  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Zvezdara
  Posts
  9,380

  Post Emisija PADDOCK na radiju INBACO  Auto - radio Inbaco 95.9 MHz
  emisija PADDOCK  Emisija Paddock jeste pokušaj da naš entuzijazam prema auto sportu i automobilima uopšte prenesemo i na slušaoce radija. Želja nam je da informišemo o dešavanjima u svetu automobilizma, sa posebnim osvrtom na domaći sport. Emisija je zamišljena kao opušten razgovor zaljubljenika u auto moto sport. Cilj nam je naravno da slušaocima saopštimo tačne i manje poznate informacije, ali ne na stereotipan način prostog nabrajanja rezultata koji retko i nama može da zadrži pažnju.

  U toku emisije Paddock idu redovni blokovi iz domaćeg i stranog sporta. Prvi deo emisije je rezervisan za domaći sport. Pravovremeno objavljivanje rezultata u ovdašnjim uslovima predstavlja podvig, mada naravno ne želimo da se zaustavimo na tome. Naša ekipa će se potruditi da bude na svim važnijim takmičenjima na brdu, krugu i reliju i da zaista ekskluzivno informiše i sa lica mesta. Naš sport zaista nije na svojim najvišim granama, ali to nije razlog da potpuno zanemarimo sjajne momke u malom N-u, jugo hibridu i ostalim klasama, na krugu, reliju i brdu. Paralelno je pušteno novo izdanje već postojećeg sajta [Only registered and activated users can see links. ] gde ćete moći da pogledate i ekskluzivne slike sa ovih takmičenja, kao i arhivu koju je član ekipe emisije Paddock Zmaj godinama boraveci na domaćim takmičenjima formirao.  Pomoći ćemo i onima koji se prvi put odlučuju da odu na neki od relija i trka da dobiju informacije koji je najkraći i najbolji put, kada da dođu i naravno da dobiju kompletan kalendar takmičenja za šta je potrebna prava umetnost.

  Sledi i redovan blok iz stranog sporta u kome razgovaramo o proteklim događajima pokušavajući da predočimo manje poznate činjenice i objasnimo one detalje koji su ostali nejasni. Radi se o nekoj vrsti analize, poput razgovora komentatora i gostiju nakon fudbalske utakmice. S obzirom da većina već ima kablovsku televiziju, a ne snalazi se najbolje sa nekim stranim jezicima mi možemo biti prava alternativa, jer svaki od izvještaja o stranom sportu može biti propraćen i živim komentarima prenosa koji budu u toku emisije Paddock na popularnim stranim kanalima Motors, Euro Sport.... Tu su i zadnje vesti i tračevi iz Formule 1, WRC i MOTO GP šampionata kao najelitnijih takmičenja, drugim rečima slušaoci treba da čuju vesti iz paddocka (u prenesenom značenju iza kulisa pozornice Formule 1 i ostalih takmičenja).  Želimo da skrenemo pažnju na sjajna takmičenja poput DTM-a (nemački šampionat turističkih vozila) , WTCC-a (svetski) i BTCC-a (britanski). Tu su su i trke izržljivosti (eng. Endurance) i sjajne serije ALMS, LE MANS i FIA GT. Opet nećemo zaboraviti ni one mlade koji tek dolaze i konkurišu za najveća takmičenja boreći se u GP2, Formula Renault, A1 i mnogo drugih nižih formula takmičenja.  Govorićemo i o kompjuterskim simulacijama koje već godinama, praktično od povoja pratimo. One su možda najbolji i najeftiniji način da iskusite težinu pravih auto takmičenja. Pomoći ćemo oko izbora najboljih, kao i oko hardvera koji će vam trebati. ..  Želja nam je i da dovedemo što više gostiju u našu emisiju, a siguran sam da ćemo u tome i uspeti. Kontakt između slušalaca i nas je dosada bio putem foruma, ICQ-a i sms-a.. Želja nam je i da slušaoci aktivno učestvuju u diskusiji u toku emisije putem telefona. Dobrom muzikom i opuštenim razgovorom, uz organizovanje nagradnih igara želimo da zadržimo one slušaoce koji nisu previše zainteresovani za teme kojima se mi bavimo.


  Ukoliko želite da saznate nešto više o ovim temama budite uz nas
  nedeljom 13h 95,9 MHz
  Last edited by VIP; 26th January 2006 at 19:36.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •