PDA

View Full Version : Neonke za kolaarsenko
20th August 2004, 01:27
[/b] Zna li neko gde mogu da se kupe neonke za kola, koliko kostaju, kako se ugradjuju? Planiram da ih ugradim, ali ne znam gde. Imam crnog Punta II. Koju boju neonki preporucujete uz crnu boju kola? :!:

zmaj
20th August 2004, 09:32
Au. Neonke! Jel si ozbiljan ili samo provociraš?

20th August 2004, 15:05
Covek zeli da postavi neonke ispod automobila, pa ga zanima gde da nadje da kupi gotove uredjaje, spremne za montazu na pod automobila. Ja sam cuo da ima u Pancevu na pijaci ali nije provereno. Zna li ko gde ima da se nabavi?
Interesuje me jos koliko su otporne na vibracije i potrese. Pretpostavljam da se mora paziti na rupice.

20th August 2004, 15:07
Au. Neonke! Jel si ozbiljan ili samo provociraš?

Zasto :?:

zmaj
21st August 2004, 20:17
Au. Neonke! Jel si ozbiljan ili samo provociraš?

Zasto :?:

Pa meni je prosto neverovatno koliko je to ružno, pa mi nije jasno da neko traži način da upropasti prilično lep automobil kao Punto 2. Ako je već rešio da ga sredi, ima toliko lepoih branika za njega da stvarno ne vidim razlog za neonke.

Što se samih neonki tiče, nisam siguran da su to neke posebno ojačane, obzirom da ako je opali o ivičnjak (kao i eventualnu žičani oklop oko nje) nema joj pomoći. Mislim da može da pomogne bilo koji bolji električar (koji verovatno posatavljaju one ometajuće ljubičaste bubuljice koje su bile popularne pre nekoliko meseci i koje sad panduri uredno teraju da se skinu).

Ako ništa drugo nek svrati dole na Dunavski Kej do centar Bobana ima tamo prodavnica tih drangulija, verovatno će imati i tako nešto.

arsenko
22nd August 2004, 01:45
8)