MS-RT R185

0
148

Tjunerska kuća MS-RT preradila je aktuelni Ford Tranzit u sportski stilizovani kombi koji košta 45.000 EUR i biće napravljen u samo 40 primeraka. Model je dobio ime R185.

Kao osnova poslužio je serijski Transit sa pet sedišta, a može se dobiti u verzijama sa kraćim ili dužim međuosovinskim razmakom i izborom između manuelnog ili automatskog menjača.

R185 je dostupan samo u specijalnoj sivoj boji sa crvenim i crnim grafikama. Kombi je dobio jedinstvenu prednju masku, završetak izduvnih cevi u sjajnoj crnoj boji  i sportske OZ Racing crne felne prečnika 18 inča.

Kabina je oplemenjena kožnim sedištima sa crvenim šavovima i karbonskim upravljačem sa crvenom centralnom linijom

Dodatni tehnološki paket obuhvata Maxhaust generator zvuka motora, pretvarač napona u 230V, kameru za pogled iza vozila i nekoliko sistema koji pomažu vozaču, poput adaptivnog tempomata.

Direktor kompanije MS-RT Edvard Dejvis rekao je da je prethodna obrada ovog kombija pod nazivom Transit Custom postigla veliki uspeh i da je R185 odgovor na zahtev kupaca za nečim još unikatnijim. On očekuje da će čitava serija specijalnog Transita biti brzo rasprodata.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here