Oprema

Uvođenjem S-Design paketa opreme, Reno je ponudio izuzetno bogat paket opreme koji je trenutno najbolji odnos dobijeno/uloženo, bar kada je Talisman u pitanju. U ovom paketu opreme se nalazi skoro sva raspoloživa oprema koju Reno nudi uključujući 4Control sistem upravljanja na svim točkovima, elektro podesiva grejana i ventilirana sedišta presvučena Nappa kožom, prikazivanje podataka na vetrobranoskom staklu (HUD), kompletno LED osvetljenje napred i nazad, aktivni tempomat i još dosta druge opreme.

Ovu opremu smo imali prilike detaljno da analiziramo u prethodnim testovima Talisman modela, ali i u drugim Reno modelima tako da S-Design nema novih elemenata opreme, već je zapravo akcenat na tome da se kupcu pruži vrlo visok stepen luksuza i sveobuhvatne tehnološke podrške u vožnji, a da pri tome cena i dalje bude relativno prihvatljiva.

Zbog toga je odsutan veći, uspravno postavljeni, 8,7″ ekran koji u ovoj opremi ustupa mesto horizontalno položenom 7″ R-Link sistemu. Isto tako, izuzetno luksuzni i kvalitetni kožni enterijer koji je zaštitni znak Initiale Paris opreme, ustupa mesto standardnom kožnom enterijeru koji je i dalje vrlo dobar, ali vidno jeftiniji od skuplje varijante.

Sa druge strane, kožni enterijer u ovom paketu opreme sa sobom donosi ne samo grejanje već i ventilaciju sedišta što je opcija koja je i dalje na spisku dodatne opreme većine vrlo skupih premijum limuzina. Elektro pomeranje i podešavanje sedišta je takođe prisutno, tako da je zapravo jedini kompromis nešto lošiji kvalitet kožnog enterijera (i štepa).

Putnici na zadnjoj klupi mogu da uživaju u vrlo dobrim sedištima koja nude sjajnu udobnost i dosta prostora za glavu i noge odraslih putnika.

Prtljažnik je dimenzija odgovarajućih za segment, a otvor u zadnjim sedištu omogućava da se skije mogu transportovati i bez pomoći krovnih nosača, naravno ukoliko je to jedan ili dva para skija u pitanju.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here