Suzuki najavio dva koncepta

0
141

Suzuki će predstaviti Waku SPO konceptualni plag-in hibridni automobil na ovogodišnjem Sajmu automobila u Tokiju. Vozilo sadrži dizajnerske elemente koji mogu da se menjaju u skladu sa ličnim preferencijama.

Pored ovog ultrakompaktnog koncepta biće prikazan i koncept Hanare, koji najavljuje buduće tehnologije za autonomnu vožnju. Suzukijeva izložbena tema nazvana je Waku Waku, što je japanski izraz za “uzbuđenje”.

Suzuki opisuje Waku SPO kao kompaktno hibridno vozilo iz A segmenta namenjeno porodicama koje žele da “dele zabavu i uzbuđenje”. Suzuki još nije objavio detalje o plag-in hibridnom pogonu.

Kompanija je saopštila da korisnici mogu da “menjaju oblik karoserije, prednju masku i sadržaj prikazan na centralnoj konzoli”, kako bi tom transformacijom svako mogao da doživi zabavu i uzbuđenje.

Hanare je autonomno vozilo dizajnirano za “budućnost usmerenu na efikasnost”. Suzuki je saopštio da će ova mašina omogućiti korisnicama da rade ili se odmaraju tokom dužih putovanja i da se Hanare može podesiti za različite upotrebe i zahteve različitih korisnika. Nije objavljeno koji pogon koristi ovaj koncept.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here