2020 Subaru WRX

0
169

Subaru Impreza je redizajnirana za 2017. goidnu, a tradicionano povezani modeli WRX i WRX STI uglavnom su isti još od 2015. godine. Nova generacija je u pripremi, a kupci će do njene premijere morati da se zadovolje manjim izmenama za 2020. godinu.

Performance paket je proširen i sada obuhvata Brembo kočnice sa četvoroklipnim čeljustima napred i dvoklipnim nazad. Od ranije u ovaj paket spadaju električno podesiva Recaro sedišta i olakšavanje krovne kontrukcije radi smanjenja težine.

Paket dolazi standardno sa manuelnim šestostepenim menjačem, a ne sa dostupnom CVT transmisijom Ukoliko se koristi CVT menjač, zajedno sa njim dolazi i Subaruova EyeSight elektronska asistencija u vožnji.

Na motoru nema izmena, što znači da WRX i dalje koristi dvolitarski turbo redni četvorocilindraš od 270KS. Pogon je na svim točkovima u standardnoj specifikaciji.

Kada je reč o oštrijem WRX STI modelu, on je dobio beskontaktni ključ i taster za pokretanje motora, redizajnirane usisnike za hlađenje motora na prednjem delu i novu tamnu završnu obradu za standardne felne od 19 inča.

Ova varijanta koristi 2,5 litarski turbo redni motor sa četiri cilindra, koji proizvodi 315KS. Jedini ponuđeni menjač je šestostepeni manuelni. WRX STI koristi Subaruov Driver Controlled Center Differential sistem i ima bolje kočnice od standardnog WRX.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here