Toyota Corolla TREK

0
128

Nova Corolla dobila je još jednu atraktivnu verziju – TREK. Novitet je namenjen vozačima aktivnog životnog stila koji uživaju u aktivnostima na otvorenom.

Nova varijanta TREK biće dostupna samo na bazi Corolle Touring Sports, s izborom 1,8 ili 2,0-litarskog hibridnog pogona. Odražava rastuću popularnost crossover vozila, robustnog izgleda u evropskom C-segmentu.

Dizajnirana da privuče ljude koji uživaju u aktivnom načinu života i aktivnostima na otvorenom, Corolla TREK je pokrenula saradnju između Toyote i Trek Bicycle. Ovo partnerstvo okuplja dva brenda koji imaju slične ekološke vrednosti kako bi ponudili komplementarna rešenja mobilnosti.

Utvrđujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala ugovor sa Trekom, tako da će Corolla TREK biti oficijelno vozilo podrške za Trek-Segafredo World Tour muške i ženske timove Treka, tokom evropskih biciklističkih trka.

Ciljanjem na porodice koje vode aktivan život, s hobijima na otvorenom, Corolla TREK ima 20 milimetara viši klirens. Ona se zasniva na Corolla Touring Sports praktičnoj verziji s jedinstvenim elementima crossover stila. Donosi 17-inčne aluminijumske naplatke, zatamnjena zadnja stakla, svetla za maglu i LED svetla.

Corolla TREK je opremljena sa sedmoinčnim TFT infotainment ekranom, dvoslojnim sedištima i odgovarajućim dekorativnim elementima.

Toyota Corolla TREK očekuje se u prodaji već od avgusta ove godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here