Pariz: Hyundai i30 N Option

0
201

Hyundai je predstavio N Option verziju modela i30 N, koja donosi mogućnosti dodatnog prilagođavanja ovog žestokog hečbeka željama kupaca.

Korejska kompanija je saopštila da je ova mašina „vizija moguće budućnosti N dodataka“. Zvanično lansiranje N Option paketa u okviru N odelenja očekuje se u bliskoj budućnosti.

  

Za Hyundai i30 N sa ovim paketom postoji 25 različitih opcija za personalizaciju ektserijera i enterijera. Među elementimana karoserije su karbonsko zadnje krilo, karbonski poklopac motora sa integrisanim otvorima za vazduh, četvorostruki završeci izduvnog sistema i nova prednja maska.

Tu su i nove felne od 20 inča sa poluslik pneumaticima i nova mat boja razvijena specijalno za ovaj izložbeni primerak.

U kabini, automobil je dobio crne karbonske elemente na centralnoj konzoli i još nekim površinama, nove papučice i alkantarom presvučeni upravljač, gornji deo konzole i sportska sedišta.

N Option je najnoviji dodatak u okviru širenja Hyundaijeve N ponude. Ranije je već lansiran N trim za i30, a očekuje se da će istim tretmanom u budućnosti biti obuhvaćeni još neki modeli.

Standardni i30 N poseduje četvorocilindrični turbo motor od 250KS i 353Nm i ubrzava od 0-100km/h za 6,4 sekundi. Snaga se prenosi na prednje točkove preko šestostepenog manuelnog menjača.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here