Hyundai: bojice za bezbedne ulice

0
1232
Image

 

Pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova, Hyundai Auto Beograd širom Srbije organizovao niz akcija posvećenih povećanju bezbednosti dece u saobraćaju.

Na velikom platou ispred SPENS-a u Novom Sadu održana je poslednja u nizu ovogodišnjih akcija pod nazivom "Hyundai bojice za bezbedne ulice" koje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova organizuje Hyundai Auto Beograd.

Image

 

U akciji posvećenoj bezbednosti dece u saobraćaju u Novom Sadu je učestvovalo  150 dece iz Osnovne škole "Ivan Gundulić" i Osnovne škole "Vuk Karadžić" koja su se takmičila u kvizu znanja, likovnom konkursu i kreativnoj radionici "Deca na raskrsnici".

Deca prvog i drugog razreda takmičila su se u crtanju na temu bezbednosti u saobraćaju a deca trećeg i četvrtog razreda su imala priliku da pokažu znanje na testovima poznavanja saobraćajnih propisa i tokom simulacije saobraćajnih situacija na raskrsnici.

Image

 

U skladu sa aktivnostima koje širom sveta organizuje Hyundai Motor Company, Hyundai Auto Beograd je u septembru 2008. pokrenuo dugoročnu akciju posvećenu povećanju bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom „Hyundai bojice za bezbedne ulice" i već treću godinu za redom organizuje obuke školske dece u oblasti bezbednosti u saobraćaju.

Slične aktivnosti se planiraju i u narednim godinama jer je briga o bezbednosti dece u saobraćaju dugoročno opredeljenje Hyundai Auto Beograda.

Izvor: Hyundai Srbija marketing

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here