Grand Motors: Nova Fiesta za 189E mesečno

0
446

Novi model finansiranja će omogućiti kupcima da preuzmu vozilo nakon inicijalne uplate od samo 246€. Četvorogodišnji lizing će koštati mesečno 189€ uz završnu ratu od 3387€ za Fiestu 1.1 Trend.

Grand Motors će sa ovakvim modelom finansiranja nuditi i druge modele iz svoje ponude, za koje takođe važi da su spremni odmah za preuzimanje nakon inicijalne uplate.

„U saradnji sa renomiranim lizing partnerima, nudimo nikad pristupačniji način finansiranja kupovine Fordovih vozila: za preuzimanje automobila dovoljna je inicijalna uplata manja od 250 evra“, kaže direktor prodaje Ford automobila i lakih komercijalnih vozila u Grand Motorsu, Zoran Đikić.

Ford Fiesta nove generacije u verziji 1.1 sa motorom od 70 KS i Trend paketom opreme, koji inače košta 11.290 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama), prvo plaćanje je samo 246 evra. Kupac je u obavezi da naredne četiri godine plaća 48 mesečnih rata po 189 evra. Po isteku lizing aranžmana, plaća 30 odsto otkupne cene vozila, u konkretnom slučaju to je 3.387 evra.

 „Namera nam je da preduzećima i preduzetnicima (na primer, stomatolozima, advokatima, javnim beležnicima….) omogućimo rasterećeno finansiranje kupovine prvog službenog vozila, obnavljanje ili proširenje voznog parka“, dodaje gospodin Đikić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here