Honda zimska servisna akcija

0
546

Vozači Honda vozila će u narednom periodu imati priliku da iskoriste mogućnost dodatnih popusta prilikom provere, kupovine rezervnih delova ili usluge zamene delova. Akcija traje sve do proleća 2018.

Tradicionalna zimska akcija započela je u Hondinim ovlašćenim servisima. Tokom akcije, vlasnici Honda vozila biće u prilici da ostvare:

Popust do čak 30% na rezervne delove i uslugu njihove zamene.

15% popusta na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u zimskom periodu

Akcijsku cenu od 999 RSD za proveru automobila u 12 tačaka gde se po najvišim standardima ispituju: Kočioni sistem, Rashladni sistem, Stanje pneumatika/dubina šare, Signalizacija, akumulator, sirena i osvetljenje instrument table, Elementi vešanja i upravljanja, Izduvni sistem, Nivo tečnosti i stanje antifriza, Stanje klinastog remenja, Poluosovine i stanje manžetni, Vetrobran, prskalice i brisači, Ventilacija kabine i grejač zadnjeg stakla, Zaštitne oplate

Tokom akcije koja će trajati do 24. marta 2018. godine, na popustu se nalaze originalni rezervni delovi koji su najtraženiji u zimskom periodu: kočioni diskovi i pločice, komplet kvačila, kao i svi elementi sistema vešanja i upravljanja vozilom.

Honda Srbija omogućila je i popust od 15% na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u periodu zimskih godišnjih odmora – gumene patosnice, prostirke prtljažnika, kao i dodatnu opremu koja je vezana za prenos robe i vuču (kuke za vuču, krovni nosači, nosač za skije, krovni box).

Svake zime značajnu pogodnost predstavljaju zimski kompleti točkova (alu-felna + zimska guma) po cenama koje kreću od 72,900 dinara po setu, a u koje je uračunata i montaža točkova. Korišćenje odgovarajućih pneumatika veoma je važno za bezbedno ponašanje vozila, dok originalne Honda aluminijumske felne garantuju kvalitet i naglašavaju dinamični karakter automobila.

Ove zimske sezone vlasnici Hondinih motocikala biće u prilici da ostvare popust od 20% na sve originalne rezervne delove za motocikle kroz ugradnju u ovlašćenom Delta Automoto servisu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here