3. BG CAR SHOW 2010 – najava

0
1536
Image
NAS SPONZOR

 

Ovogodišnji, treći po redu, CAR SHOW će biti organizovan uz pomoć generalnog sponzora Delta Generali u periodu od 8. do 14. marta 2010. U sklopu ove manifestacije održava se i 5. Međunarodni sajam motocikla i bicikala – MOTOPASSION.

Kompanija Delta Generali Osiguranje je po treći put generalni sponzor izložbe automobila koja se ove godine pod nazivom “Delta Generali BG Car Show” održava u Beogradu od 8. do 14. marta. Time se nastavlja saradnja jedne od vodećih osiguravajućih kuća na našem tržištu i Beogradskog sajma, započeta 2008. godine, koja će trajati do 2012. godine.

Radno vreme beogradskog Sajma je od 10 do 20 časova, a cena karte iznosi 300 dinara za pojedinačnu, odnosno 200 dinara kada su u pitanju grupne posete. Cena parkinga iznosi 100 dinara po času.

Na sajmu će biti prisutno 370 izlagačao od čega 180 inostranih, a koji će biti raspoređeni u halama 1, 1a, 2, 3, 3a i 4.

Uvoznici automobila će posetiocima ovogodišnjeg CAR SHOW salona predstaviti čak 47 noviteta, odnosno u pitanju je većina bitnih premijera sa ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi.

Što se tiče dvotočkaša, koji će biti izloženi u halama 3 i 3a, posetioce će dočekati 38 premijera.

Kao i do sada, u okviru CAR SHOW se vozi i 11. Sajamski reli. Reli se vozi u nedelju 7. marta sa početkom u 9 časova, a brzinci su Avala i Košutnjak.

 

Delta Generali Osiguranje pripremilo je niz pogodnosti za klijente koji odluče da kasko osiguranjem obezbede svoje vozilo. Klijenti koji u periodu od 08. do 31. marta kasko osiguraju novo putničko vozilo na poklon dobijaju polisu osiguranja “Pomoć na putu”, koja obezbeđuje pokriće troškova i dobijanje brze i efikasne pomoći u Srbiji i inostranstvu ukolliko dođe do nepredviđenih problema sa vozilom.

Klijentima koji se opredele da premiju kasko osiguranja plate u celosti, kao i klijentima koji automobil uzmu preko neke od lizing kompanija, obezbeđen je popust od 10 %. Sveobuhvatna ponuda osiguranja motornih vozila Delta Generali Osiguranja omogućava ugovaranje obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, auto kasko osiguranja, osiguranja vozača i putnika od posledica nezgode (nesrećnog slučaja) i osiguranja „Pomoć na putu“.

Pored toga, klijenti mogu da obezbede zeleni karton za vozilo zbog odlaska u inostranstvo. Uprkos padu tržišta kasko osiguranja u 2009. godini od oko 10% u odnosu na 2008, nastalog usled smanjene prodaje novih vozila kao i izlaska velikog broja vozila iz lizing ugovora, tržišno učešće Delta Generali Osiguranja u ovoj oblasti osiguranja poraslo je za oko 2% i sada iznosi 14%. Kompanija je dobre rezultate ostvarila zahvaljujući poverenju klijenata koje je stekla optimalnim odnosom cene i kvaliteta usluga, kao i efikasnoj isplati šteta. U oblasti obaveznog osiguranja od autoodgovornosti u 2009. godini osigurano je 316.000 vozila.

Sa različitim vrstama osiguranja motornih vozila Delta Generali Osiguranja posetioci se mogu upoznati na štandu kompanije u Hali 1, gde učešćem u interaktivnim i zabavnim igrama mogu osvojiti interesantne nagrade.

Izvor: Sajam Beograd PR i Delta Generali PR

 

 

Prethodni tekstSajamski Reli 2010 – najava
Sledeći tekstBG CAR SHOW: Renault sajamski popusti
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here