Mercedes-Benz prikazao novi Sprinter

0
290

Novi Mercedes-Benz Sprinter stiže na tržište sledeće godine, a nemačka kompanija je prikazala izgled kombija i objavila neke tehničke detalje. Mercedes je saopštio da novi dizajn Sprintera objedinjuje emocije i inteligenciju.

Sveukupno, kombi izgleda fluidnije u poređenju sa sadašnjom generacijom. Kombi, koji će se naći na evropskom tržištu u drugoj polovini 2018. godine, raspolagaće novim sistemima koji pomažu vozaču i biće ponuđen u više varijanti.

“Želimo da učinimo više od obične proizvodnje najboljih vozila. Želimo da ponudimo najbolje rešenje za mobilnost u svakom sektoru i za svaki transportni zadatak. To nam je bio cilj sa novom generacijom Sprintera, kao sveobuhvatnim sistemskim rešenjem. Podrazumeva se da novo izdanje našeg poznatog kombija poseduje klasične atribute pouzdanosti, bezbednosti i isplativosti”, izjavio je Folker Mornhinveg (Volker Mornhinweg), šef Mercedesovog odelenja za kombije.

Novi Sprinter preuzeo je elemente dizajna od aktuelnih Mercedesovih putničkih modela, poput prednje maske i svetlosne grupe. originalni Sprinter predstavljen je 1995. godine i od tada je prodat u više od 3,3 miliona primaraka u preko 130 zemalja, što ga čini jednim od najuspešnijih komercijalnih vozila u istoriji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here