Konačno razotkriven: Aston Martin ONE-77

0
1928
Image

 

 

Priča o novom Astonu traje već predugo, a nakon delimičnog otkrivanja na salonu u Parizu i na par zvaničnih slika, konačno su pred nama i prve “prave” slike britanskog kupea, koje da sve ne bude potaman čekaju i zvaničnu potvrdu.

Sem par novih i zanimljivih detalja možemo slobodno konstatovati da se radi o još jednoj razradi poznate teme. To nije sprečilo preko 100 narudžbi za ovaj automobil, čime je praktično kompletna predviđena proizvodnja i rasprodata.

 

 Image

 

Cena automobia, koji još uvek nosi radnu verziju imena One-77 i u skladu sa imenom trebao bi biti proizveden u seriji od 77 primeraka, procenjena je na 1,2 miliona britanskih funti.

 

 Image

 

Zanimljivo je da samo depozit za ovaj kupe prevazilazi cenu mnogih super automobila, a cifra je 200.000 funti ili 351.000 evra.

 

 Image

 

Da podsetimo, dosadašnje zvanične informacije govore da će One-77 pokretati V12 motor zapremine 7,3 litra sa preko 700 KS. Maksimalna obećana brzina je preko 320 km/sat.

Za kraj ponavljamo i da će kupe biti demonstriran odabranoj grupi kupaca do kraja ove, dok će prvi primerci doći do istih krajem 2009 godine.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here